Kleding webshops B2B, referenties Hanova Textiles

Hanova Textiles, onze referenties

Wij vinden het uiteraard leuk om tevreden klanten te hebben en we zijn trots op onze producten.

De ene opdracht kan altijd leuker of interessanter zijn dan de andere, maar ze worden wel allemaal met dezelfde zorg behandeld en afgehandeld.

Wij tonen op deze pagina een aantal leuke voorbeelden en referenties van klanten waarvan wij de kleding en/of textiel hebben mogen bedrukken en waaraan wij vaak ook de kleding en/of textiel hebben mogen leveren.

Wij leveren en bedrukken: bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en casual kleding.

Overigens kunt u ook een review plaatsen via alle webshops van Hanova Textiles en op onze speciale facebook pagina.

Graag maken wij u nog even attent op de speciale webshop van webshopsenzo.nl. Een webshop gemaakt voor verenigingen, (sport)scholen, stichtingen en bedrijven waarbij een gepersonaliseerde GRATIS pagina verkregen kan worden alwaar uw leden, scholieren of nieuwe collega’s snel hun kleding voorzien van de (eventuele) bedrukking kunnen bestellen.

Hieronder een overzicht van een aantal geselecteerde referenties van onze relaties:

Kleding online webshop, referentie happy italy
Hanova Textiles lanceert per 1 oktober 2015 de volgende B2B webshops: bedrijfskledingenzo.nl, werkkledingenzo.nl, kledingbedrukkenenzo.nl, webshopsenzo.nl, kledingbedrukkenenzo.nl, pbmenzo.nl. Gedurende de eerste drie maanden zullen wij u verrassen met aantrekkelijke deals en aanbiedingen.
Lees meer
Kleding online webshop, referentie crazy sexy cool
Hanova Textiles lanceert per 1 oktober 2015 de volgende B2C webshops: thermoondeergoedenzo.nl, softshellenzo.nl, kersttruienzo.nl, golfkledingenzo.nl, zeilkledingenzo.nl, tenniskledingenzo.nl, en de maand erna volgen er nog meer consumenten shops. Wij gaan u verrassen.
Lees meer
Werkkleding
Hanova Textiles heeft vier pijlers, te weten: bedrijfskleding met aantrekkelijke werkkleding voor het bedrijfsleven, sportkleding met kleding voor verschillende sporten, casual kleding, leuke en betaalbare vrijetijdskleding en al deze kleding kunnen wij desgewenst bedrukken in onze eigen drukkerij.
Lees meer
Like en win 100,--
Maak kans op €100,00 shoptegoed en like onze Facebook pagina op het internet. Hanova, always fits.
Lees meer