Ladage Beheer

Ladage Beheer

Welkom bij uw persoonlijke webshop pagina

Log hieronder in met uw persoonlijke gegevens. Hierna worden de artikelen en prijzen zichtbaar en kunt u bestellen! Neem bij bijzonderheden of vragen contact met ons op!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beste mensen van Bram Ladage en Bram's.

Hier dan de webshop pagina welke alleen toegankelijk is voor de mensen die werkzaam zijn bij Ladage beheer of Franchise nemer zijn.

Ieder filiaal kan individueel een bestelling plaatsen. Direct nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging en een factuur voor uw administratie. Onder normale omstandigheden kunt u rekening houden met een levering binnen maximaal 1 week. Bij bijzonderheden nemen we contact met u op. Alle artikelen worden na een bestelling besteld, bedrukt en klaargemaakt voor verzending. Omdat artikelen zijn bedrukt kunnen ze in principe niet meer worden geruild.

Op deze webshop pagina staan de artikelen van Bram Ladage en van Bram's getoond. Waarschijnlijk komen er nog meer artikelen bij zodat u jullie alles online kunnen gaan bestellen. Hierover volgt dan automatisch bericht vanuit het hoofdkantoor.

Bij alle producten staat momenteel een omschrijving van de artikelen met een beschrijving van de bedrukking. Wilt u een aanvullende bedrukking? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken wij graag even de mogelijkheden. Probeer dan ook collega's te mobiliseren om ook een opdruk te nemen om de kosten te reduceren. Wij hebben afgesproken met het hoofdkantoor om extra opdrukken aan hen te melden.

Voor de opdrukken gebruiken wij de zeefdruk transfers. Deze zijn mooier, strakker, gaan langer mee, zijn over strijkbaar, goed wasbaar, antistatisch en brandvertragend. Iets duurder dan de traditionele zeefdruk maar een ander bijkomend voordeel is dat de kleding nu niet op voorraad behoeft te worden genomen hetgeen uiteindelijk beter zal zijn voor de organisatie.

Katoen/elastaan T-shirts; zit wat strakker rond het lichaam, sluit aan. Dames en heren modellen.

Katoen T-shirts: wat meer bodyfit, valt zoals een T-shirt valt, minder strak rond het lichaam, zeker voor de grotere maten beter pasmodel. Heter wasbaar. Dames en heren.

Poloshirts: moderne snit, heter wasbaar. In dames en heren model. Van katoen en een stukje polyester, meer kleurvast, prettig te dragen. Dames en heren.

Shirts lange mouw: deze zijn bedoeld voor onder de kleding te dragen en hebben geen opdruk. Unisex.

Sweaters: de sweaters zoals jullie deze kennen in unisex.

Schorten: Schorten voor Bram's en voor Bram Ladage.

Neem bij vragen en/of opmerkingen altijd contact op met Hanova Textiles. Al onze gegevens staan op onze webshops. Wij staan ook open voor positieve commentaren welke tot verbetering kunnen leiden.

Wij wensen iedereen goede zaken!

ATTENTIE INZAKE DE OVERGANG VAN DE BRAM LADAGE SHIRTS;

Momenteel ligt er nog een voorraad T-shirts van Bram Ladage in verschillende dames en heren maten. Deze moeten uiteraard eerst worden opgemaakt.

Tijdens het bestelproces merkt u hier niets van en rekent u gewoon af volgens de getoonde prijzen. In de bestelling zullen de voorraden worden verwerkt van de shirts welke met de ambachtelijke zeefdruk zijn bedrukt, dit betekent de voorraad shirts.

Voordat de artikelen u zullen bereiken ontvangt u automatisch een CREDIT FACTUUR over de shirts welke uit de oude voorraad worden geleverd. Nadat de oude voorraad is verwerkt worden altijd de nieuwe shirts geleverd met de zeefdruk transfers.

In het begin zal er een overloop zijn waarvoor jullie begrip. Bij vragen en/of opmerkingen kan er altijd even contact worden gezocht.